Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Green Berets

The Green Berets

01/06/2017 | Ingen kommentarer

Se The Green Berets på Netflix

Indspilningsår: 1968
Genre: Drama, War
Instruktør: Ray Kellogg, John Wayne, Mervyn LeRoy
Skuespillere: John Wayne, David Janssen, Jim Hutton, Aldo Ray
Spilletid: 142 min
Land: USA
Sprog: English, Vietnamese, German, Danish
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: Den overtændte oberst Mike Kirby fører et hold soldater og en skeptisk reporter på en mission for at kidnappe en fjendtlig general under Vietnamkrigen.


Se The Green Berets på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Green Berets havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Green Berets ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Green Berets herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Green Berets er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Green Berets stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar