Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Green Glove Gang

The Green Glove Gang

19/10/2022 | Flixfilm

The Green Glove Gang på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Comedy, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Magdalena Kuta, Malgorzata Potocka, Anna Romantowska
Spilletid: N/A
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Tre ældre kvindelige tyve undgår politiet ved at skjule sig på et plejehjem, efter at deres seneste kup er slået fejl – men så opdager de en dyster hemmelighed.Se The Green Glove Gang på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Green Glove Gang (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Green Glove Gang på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Green Glove Gang (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Green Glove Gang (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Green Glove Gang, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Green Glove Gang er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar