Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Green Hornet

The Green Hornet

01/10/2020 | Flixfilm

The Green Hornet på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Michel Gondry
Skuespillere: Seth Rogen, Jay Chou, Christoph Waltz
Spilletid: 119 min
Land: United States
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En hårdt festende arving maskerer sig for at bekæmpe kriminalitet om natten. Men uden talenter eller færdigheder afhænger han af sin ven – en mester i kampsport.

The Green Hornet havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Green Hornet på YouTube.Se The Green Hornet på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Green Hornet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Green Hornet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Green Hornet, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Green Hornet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar