Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Green Hornet

The Green Hornet

01/03/2019

Se The Green Hornet på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Comedy
Instruktør: Michel Gondry
Skuespillere: Seth Rogen, Jay Chou, Cameron Diaz, Tom Wilkinson
Spilletid: 119 min
Land: USA
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: En hårdt festende arving maskerer sig for at bekæmpe kriminalitet om natten. Men uden talenter eller færdigheder afhænger han af sin ven – en mester i kampsport.


Se The Green Hornet på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Green Hornet havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om The Green Hornet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Green Hornet herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Green Hornet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Green Hornet stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar