Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Green Inferno

The Green Inferno

01/01/2017 | Flixfilm

Se The Green Inferno på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Adventure, Horror
Instruktør: Eli Roth
Skuespillere: Lorenza Izzo, Ariel Levy, Daryl Sabara, Kirby Bliss Blanton
Spilletid: 100 min
Land: USA, Spain, Chile, Peru
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: En gruppe studerende, som er fast besluttede på at redde en indianerstamme i Amazonas, der er i klemme pga. skovdrift, får problemer, da deres fly styrter ned i junglen.


Se The Green Inferno på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Green Inferno havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Green Inferno ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Green Inferno herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Green Inferno er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Green Inferno stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar