Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Green Man

The Green Man

04/11/2021 | Flixfilm

The Green Man på Netflix

Produktionsår: 1956
Genre: Comedy, Crime
Instruktion: Robert Day, Basil Dearden
Skuespillere: Alastair Sim, George Cole, Terry-Thomas
Spilletid: 80 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: En urmager har et bijob som lejemorder, hvor han triumferende skiber magteliten af sted til himmels med bomber, indtil et par opdager hans eksplosive hemmelighed.

The Green Man havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Green Man på YouTube.Se The Green Man på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Green Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Green Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Green Man, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Green Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar