Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Green Mile

The Green Mile

01/07/2020 | Flixfilm

Se The Green Mile på Netflix

Produktionsår: 1999
Genre: Crime, Drama, Fantasy
Instruktion: Frank Darabont
Skuespillere: Tom Hanks, Michael Clarke Duncan, David Morse
Spilletid: 189 min
Land: United States
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 8.6

Handling: Da en fængselsvagt opdager, at en indsat på dødsgangen har særlige evner, forsøger han desperat at forhindre mandens henrettelse.

The Green Mile (Den grønne mil) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Green Mile på YouTube.Se The Green Mile på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Green Mile (Den grønne mil) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Green Mile stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Green Mile, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Green Mile (Den grønne mil) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar