Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Green Mile

The Green Mile

01/07/2020 | Flixfilm

Se The Green Mile på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Crime, Drama, Fantasy, Mystery
Instruktør: Frank Darabont
Skuespillere: Tom Hanks, David Morse, Bonnie Hunt, Michael Clarke Duncan
Spilletid: 189 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 8.6

Beskrivelse: Da en fængselsvagt opdager, at en indsat på dødsgangen har særlige evner, forsøger han desperat at forhindre mandens henrettelse.


Se The Green Mile på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Green Mile (Den grønne mil) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Green Mile (Den grønne mil) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Green Mile:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Green Mile (Den grønne mil) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Green Mile stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar