Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Green Prince

The Green Prince

01/07/2015 | Flixfilm

Se The Green Prince på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Nadav Schirman
Skuespillere: Mosab Hassan Yousef, Gonen Ben Yitzhak, Sheikh Hassan Yousef
Spilletid: 101 min
Land: Germany, United Kingdom, Israel
Sprog: English, Hebrew
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Mosab Hassan Yousef er søn af de øverstbefalende i Palæstinas militante Hamas-bevægelse, men i et årti arbejder han som muldvarp for det Israel.

The Green Prince havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Green Prince på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Green Prince ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Green Prince stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Green Prince, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Green Prince er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar