Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Grey

03/11/2013 | Flixfilm

Se The Grey på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Adventure, Drama, Thriller
Instruktør: Joe Carnahan
Skuespillere: Liam Neeson, Frank Grillo, Dermot Mulroney, Dallas Roberts
Spilletid: 117 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Efter med nød og næppe at have overlevet et flystyrt i Alaskas vildnis må en gruppe oliearbejdere kæmpe mod både naturens elementer og ulve.


Se The Grey på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Grey havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Grey ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Grey herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Grey er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Grey stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar