Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Grudge 3

The Grudge 3

20/12/2013 | Flixfilm

Se The Grudge 3 på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Toby Wilkins
Skuespillere: Matthew Knight, Shawnee Smith, Mike Straub, Aiko Horiuchi
Spilletid: 90 min
Land: USA, Japan
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 4.7

Beskrivelse: En ung kvinde fra Japan rejser til Chicago i USA for at stoppe den hævngerrige ånd Kayako Saeki en gang for alle før flere mister livet.


Se The Grudge 3 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Grudge 3 havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Grudge 3 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Grudge 3 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Grudge 3 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Grudge 3 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar