Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Grudge

The Grudge

22/11/2021 | Flixfilm

The Grudge på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Fantasy, Horror
Instruktion: Nicolas Pesce
Skuespillere: Tara Westwood, Junko Bailey, David Lawrence Brown
Spilletid: 94 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.3

Handling: En efterforsker følger sporet af en uhyggelig sag til et forbandelsesramt hus med en indviklet, gruopvækkende historie – og hæsligt, grænseløst raseri.

The Grudge havde premiere på Netflix Danmark den 22. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Grudge på YouTube.Se The Grudge på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Grudge ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Grudge stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Grudge, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Grudge er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar