Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Guardian Brothers

The Guardian Brothers

21/10/2017 | Ingen kommentarer

Se The Guardian Brothers på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Animation, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Gary Wang, Paulette Victor-Lifton
Skuespillere: Bai-Ke, Mike Birbiglia, Mel Brooks, Blanca Camacho
Spilletid: 103 min
Land: China
Sprog: Chinese
IMDb-karakter: 5.5

Resumé: Da en kinesisk families suppebutik bliver saboteret af en konkurrent, afbryder to beskyttere fra den åndelige verden deres pensionisttilværelse for at beskytte dem.


Se The Guardian Brothers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Guardian Brothers havde premiere på Netflix Danmark den 21. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Guardian Brothers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Guardian Brothers herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Guardian Brothers er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Guardian Brothers stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar