Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Guardian Brothers

The Guardian Brothers

21/10/2017 | Flixfilm

Se The Guardian Brothers på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Animation, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Gary Wang, Paulette Victor-Lifton
Skuespillere: Bai-Ke, Mike Birbiglia, Mel Brooks, Blanca Camacho
Spilletid: 103 min
Land: China
Sprog: Chinese
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Da en kinesisk families suppebutik bliver saboteret af en konkurrent, afbryder to beskyttere fra den åndelige verden deres pensionisttilværelse for at beskytte dem.

The Guardian Brothers havde premiere på Netflix Danmark den 21. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Guardian Brothers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Guardian Brothers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Guardian Brothers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Guardian Brothers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Guardian Brothers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar