Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society

The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society

01/01/2022 | Flixfilm

The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama, Romance, War
Instruktion: Mike Newell
Skuespillere: Jessica Brown Findlay, Tom Courtenay, Michiel Huisman
Spilletid: 124 min
Land: United Kingdom, France, United States
Sprog: English, German, French
IMDb-karakter: 7.3

Handling: En forfatter fra London kommer tæt på Guernseys farverige beboere, da hun hører om den læseklub, de startede under 2. verdenskrig, da øen var under tysk besættelse.

The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society på YouTube.Se The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar