Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Guest

The Guest

01/12/2020 | Flixfilm

The Guest på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Short, Horror
Instruktion: Simon King
Skuespillere: Bailey Fronk, Carly Janco, Annaliese Sanders
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Forbundet af en tragisk fortid, går en clairvoyant, en præst og en detektiv sammen om at tage livet af en magtfuld og blodtørstig ånd.

The Guest (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Guest på YouTube.Se The Guest på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Guest (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Guest (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Guest, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Guest er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar