Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Guide to the Perfect Family

The Guide to the Perfect Family

14/07/2021 | Flixfilm

The Guide to the Perfect Family på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Ricardo Trogi
Skuespillere: Monika Pilon, Katia Lévesque, Hugues Saint Louis
Spilletid: 102 min
Land: Canada
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Et par i Québec håndterer faldgruber, pres og høje forventninger, mens de opdrager børn i et samfund, der er besat af succes og image på sociale medier.

The Guide to the Perfect Family havde premiere på Netflix Danmark den 14. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Guide to the Perfect Family på YouTube.Se The Guide to the Perfect Family på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Guide to the Perfect Family ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Guide to the Perfect Family stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Guide to the Perfect Family, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Guide to the Perfect Family er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar