Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Guilty

The Guilty

01/10/2021 | Flixfilm

The Guilty på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Antoine Fuqua
Skuespillere: Jake Gyllenhaal, Riley Keough, Peter Sarsgaard
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En betjent, som er blevet degraderet til medarbejder ved alarmcentralen, kæmper for at redde en kaldende person gennem en rystende dag fuld af afsløringer og erkendelser.

The Guilty havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Guilty på YouTube.Se The Guilty på NetflixAnmeldelse: The Guilty

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Guilty ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Guilty stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Guilty, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Guilty er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar