Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Guinea Pig

The Guinea Pig

01/05/2023 | Flixfilm

The Guinea Pig på Netflix

Produktionsår: 1949
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Barry MacGregor, Pamela Alan, Edith Sharpe, D.A. Clarke-Smith
Spilletid: 90 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Da et regeringseksperiment sender en dreng fra arbejderklassen på en eliteskole, må han kæmpe for at passe ind, indtil en venlig lærer tager ham under sine vinger.Se The Guinea Pig på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Guinea Pig havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Guinea Pig på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Guinea Pig ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Guinea Pig stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Guinea Pig, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Guinea Pig er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar