Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Gundown

The Gundown

15/04/2016 | Flixfilm

Se The Gundown på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Western
Instruktør: Dustin Rikert
Skuespillere: Peter Coyote, Andrew W. Walker, Sheree J. Wilson, William Shockley
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Beskrivelse: Cole Brandt falder for en prostitueret på bordellet i Dead River og provokerer byens mest frygtede lovløse til en konfrontation.


Se The Gundown på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Gundown havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Gundown ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Gundown herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Gundown er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Gundown stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar