Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Guns of Navarone

The Guns of Navarone

01/05/2022 | Flixfilm

The Guns of Navarone på Netflix

Produktionsår: 1961
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: J. Lee Thompson
Skuespillere: David Niven, Gregory Peck, Anthony Quinn
Spilletid: 158 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English, Greek, German, Latin
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Under 2. verdenskrig indleder britiske tropper et angreb, der har til formål at ødelægge nazisternes kæmpestore kanoner, der beskytter et strategisk vigtigt stræde.

The Guns of Navarone havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Guns of Navarone på YouTube.Se The Guns of Navarone på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Guns of Navarone ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Guns of Navarone stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Guns of Navarone, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Guns of Navarone er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar