Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Guvnors

The Guvnors

15/10/2015 | Flixfilm

Se The Guvnors på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Thriller
Instruktør: Gabe Turner
Skuespillere: Jay Simpson, Martin Hancock, Tom Davis, Vas Blackwood
Spilletid: 95 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: En familiefar, der engang var leder af en gruppe fodboldhooligans, vender tilbage til gaderne, da en ung bølle generer hans gamle venner.


Se The Guvnors på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Guvnors havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Guvnors ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Guvnors herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Guvnors er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Guvnors stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar