Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hairy Bikers’ Asian Adventure

The Hairy Bikers’ Asian Adventure

14/06/2018 | Ingen kommentarer

Se The Hairy Bikers’ Asian Adventure på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: N/A
Instruktør: N/A
Skuespillere: Si King, David Myers
Spilletid: 60 min
Land: N/A
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: De behårede madlavningselskere Dave og Si tager til Fjernøsten for at smage på retter fra Hongkong, Thailand, Japan og Korea.


Se The Hairy Bikers’ Asian Adventure på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Hairy Bikers’ Asian Adventure (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Hairy Bikers’ Asian Adventure (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Hairy Bikers’ Asian Adventure herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Hairy Bikers’ Asian Adventure er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hairy Bikers’ Asian Adventure (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar