Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hairy Bikers’ Asian Adventure

The Hairy Bikers’ Asian Adventure

14/06/2018 | Ingen kommentarer

Se The Hairy Bikers’ Asian Adventure på Netflix

Indspilningsår: 2006–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Si King, David Myers
Spilletid: 29 min
Land: UK
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.4

Resumé: De behårede madlavningselskere Dave og Si tager til Fjernøsten for at smage på retter fra Hongkong, Thailand, Japan og Korea.


Se The Hairy Bikers’ Asian Adventure på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Hairy Bikers’ Asian Adventure (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Hairy Bikers’ Asian Adventure (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Hairy Bikers’ Asian Adventure herunder:Fra premieredatoen (14. juni, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Hairy Bikers’ Asian Adventure er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Hairy Bikers’ Asian Adventure (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore