Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hairy Tooth Fairy 2

The Hairy Tooth Fairy 2

15/11/2013 | Ingen kommentarer

Se The Hairy Tooth Fairy 2 på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Igen møder vi tandfeen, en mus der forvandler tænder til guld. Sidste gang opdagede han, at en almindelig situation kan tage en uventet drejning til det værre.


Se The Hairy Tooth Fairy 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Hairy Tooth Fairy 2 havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Hairy Tooth Fairy 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Hairy Tooth Fairy 2 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Hairy Tooth Fairy 2 er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hairy Tooth Fairy 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar