Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hairy Tooth Fairy

The Hairy Tooth Fairy

15/11/2013 | Ingen kommentarer

Se The Hairy Tooth Fairy på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Lucia er en lille pige, der en dag mister en tand. Lucias forældre beroliger Lucia med, at tandfeen (en mus ved navn Perez) vil hente tanden og bytte den ud med penge.


Se The Hairy Tooth Fairy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Hairy Tooth Fairy havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Hairy Tooth Fairy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Hairy Tooth Fairy herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Hairy Tooth Fairy er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hairy Tooth Fairy stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar