Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Half Brother

The Half Brother

26/01/2020 | Flixfilm

The Half Brother på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne skæve fortælling om en norsk familie forsøger en forfatterspire og hans halvbror at finde fodfæste i tilværelsen trods deres svære start i livet.Se The Half Brother på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Half Brother (Halvbroderen) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 26. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Half Brother på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Half Brother (Halvbroderen) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Half Brother (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Half Brother, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Half Brother (Halvbroderen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar