Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Half Of It

The Half Of It

01/05/2020 | Flixfilm

Se The Half Of It på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Alice Wu
Skuespillere: Leah Lewis, Daniel Diemer, Alexxis Lemire, Wolfgang Novogratz
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: Spanish, English, Mandarin, French, Hindi
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Da kvikke, fattige Ellie Chu går med til at skrive et kærlighedsbrev for en sportsmand, regner hun ikke med at blive venner med ham – eller falde for hans udkårne.

The Half Of It havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Half Of It på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Half Of It ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Half Of It stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Half Of It, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Half Of It er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar