Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Halfway House

The Halfway House

01/01/2022 | Flixfilm

The Halfway House på Netflix

Produktionsår: 1944
Genre: Drama, Fantasy, Mystery
Instruktion: Basil Dearden, Alberto Cavalcanti
Skuespillere: Mervyn Johns, Glynis Johns, Tom Walls
Spilletid: 78 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Under 2. verdenskrig mødes forskellige rejsende på en afsides kro i Wales, hvor de oplever spøgelsesagtige hændelser, som lader til at eksistere uden for tid og rum.

The Halfway House havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Halfway House på YouTube.Se The Halfway House på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Halfway House ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Halfway House stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Halfway House, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Halfway House er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar