Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hall: Honoring the Greats of Stand-Up

The Hall: Honoring the Greats of Stand-Up

19/05/2022 | Flixfilm

The Hall: Honoring the Greats of Stand-Up på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Pete Davidson, Robin Williams, Richard Pryor
Spilletid: 70 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: I denne særlige comedy-forestilling hylder nutidens store komikere de legendariske komikere fra fortiden, der var med til at gøre comedy til det, det er i dag.Se The Hall: Honoring the Greats of Stand-Up på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Hall: Honoring the Greats of Stand-Up havde premiere på Netflix Danmark den 19. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Hall: Honoring the Greats of Stand-Up på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Hall: Honoring the Greats of Stand-Up ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hall: Honoring the Greats of Stand-Up stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Hall: Honoring the Greats of Stand-Up, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Hall: Honoring the Greats of Stand-Up er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar