Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hand of God

The Hand of God

15/12/2021 | Flixfilm

Se The Hand of God på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama
Instruktion: Paolo Sorrentino
Skuespillere: Filippo Scotti, Toni Servillo, Teresa Saponangelo
Spilletid: 130 min
Land: Italy, United States
Sprog: Italian, English
IMDb-karakter: N/A

Handling: I Napoli i 1980'erne udlever den unge Fabietto sin kærlighed til fodbolden, da en familietragedie rammer og skaber ham en usikker men lovende fremtid som filmskaber.

The Hand of God havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Hand of God på YouTube.Se The Hand of God på NetflixAnmeldelse: The Hand of God

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Hand of God ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hand of God stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Hand of God, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Hand of God er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar