Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hand of Night

The Hand of Night

05/10/2022 | Flixfilm

The Hand of Night på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En turist opdager et slot i ørkenen, hvor en gådefuld kvinde byder ham indenfor. Da han senere vender tilbage, er stedet forsvundet, og et mysterium afdækkes.

The Hand of Night havde premiere på Netflix Danmark den 5. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Hand of Night på YouTube.Se The Hand of Night på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Hand of Night ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hand of Night stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Hand of Night, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Hand of Night er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar