Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Handmaiden

The Handmaiden

01/09/2018 | Ingen kommentarer

Se The Handmaiden på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Romance, Thriller
Instruktør: Chan-wook Park
Skuespillere: Min-hee Kim, Tae-ri Kim, Jung-woo Ha, Jin-woong Cho
Spilletid: 145 min
Land: South Korea
Sprog: Korean, Japanese
IMDb-karakter: 8.1

Resumé: En svindlers plan om at stjæle en arvings hjerte – og hendes formue – bliver kompliceret, da hun falder for den tjener, som han har hyret til at hjælpe ham med planen.


Se The Handmaiden på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Handmaiden havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Handmaiden ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Handmaiden herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Handmaiden er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Handmaiden stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar