Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Handmaiden

The Handmaiden

01/09/2018 | Flixfilm

Se The Handmaiden på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Romance, Thriller
Instruktør: Chan-wook Park
Skuespillere: Min-hee Kim, Tae-ri Kim, Jung-woo Ha, Jin-woong Cho
Spilletid: 145 min
Land: South Korea
Sprog: Korean, Japanese
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: En svindlers plan om at stjæle en arvings hjerte – og hendes formue – bliver kompliceret, da hun falder for den tjener, som han har hyret til at hjælpe ham med planen.


Se The Handmaiden på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Handmaiden havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Handmaiden ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Handmaiden herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Handmaiden er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Handmaiden stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar