Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hangover Part II

The Hangover Part II

01/11/2020 | Flixfilm

The Hangover Part II på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Comedy
Instruktion: Todd Phillips
Skuespillere: Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ed Helms
Spilletid: 102 min
Land: United States
Sprog: English, Thai
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Da ulvekoblet genforenes i Thailand til Stus bryllup, vågner de op en morgen på et snusket hotel og har ingen ide om, hvordan de er havnet der.

The Hangover Part II (Tømmermænd i Thailand) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Hangover Part II på YouTube.Se The Hangover Part II på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Hangover Part II (Tømmermænd i Thailand) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hangover Part II stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Hangover Part II, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Hangover Part II (Tømmermænd i Thailand) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar