Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hangover Part II

The Hangover Part II

01/10/2018 | Ingen kommentarer

Se The Hangover Part II på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy
Instruktør: Todd Phillips
Skuespillere: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha
Spilletid: 102 min
Land: USA, Thailand
Sprog: English, Thai
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: Da ulvekoblet genforenes i Thailand til Stus bryllup, vågner de op en morgen på et snusket hotel og har ingen ide om, hvordan de er havnet der.


Se The Hangover Part II på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Hangover Part II (Tømmermænd i Thailand) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Hangover Part II (Tømmermænd i Thailand) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Hangover Part II herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Hangover Part II (Tømmermænd i Thailand) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hangover Part II stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar