Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Hangover Part II

01/10/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Mystery
Instruktør: Todd Phillips
Skuespillere: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English, Thai
IMDB-bedømmelse: 6.5

Resumé: Da ulvekoblet genforenes i Thailand til Stus bryllup, vågner de op en morgen på et snusket hotel og har ingen ide om, hvordan de er havnet der.


Se The Hangover Part II på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Hangover Part II (Tømmermænd i Thailand) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Hangover Part II (Tømmermænd i Thailand) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Hangover Part II herunder:Fra premieredatoen (1. oktober, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Hangover Part II (Tømmermænd i Thailand) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Hangover Part II stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar