Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hangover: Part III

The Hangover: Part III

01/10/2018 | Ingen kommentarer

Se The Hangover: Part III på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Crime
Instruktør: Todd Phillips
Skuespillere: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: Efter de to foregående Tømmermændsfilm tager Phil og drengene ud på endnu en roadtrip, og deres planer ender hurtigt i det rene kaos.


Se The Hangover: Part III på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Hangover: Part III (Tømmermænd tur-retur) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Hangover: Part III (Tømmermænd tur-retur) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Hangover: Part III herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Hangover: Part III (Tømmermænd tur-retur) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hangover: Part III stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar