Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hangover: Part III

The Hangover: Part III

01/10/2018 | Ingen kommentarer

Se The Hangover: Part III på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Adventure, Comedy, Crime
Instruktør: Todd Phillips
Skuespillere: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: Efter de to foregående Tømmermændsfilm tager Phil og drengene ud på endnu en roadtrip, og deres planer ender hurtigt i det rene kaos.


Se The Hangover: Part III på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Hangover: Part III (Tømmermænd tur-retur) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Hangover: Part III (Tømmermænd tur-retur) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Hangover: Part III herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Hangover: Part III (Tømmermænd tur-retur) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hangover: Part III stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore