Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Hangover: Part III (Tømmermænd tur-retur)

02/04/2014 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Efter de to foregående Tømmermændsfilm tager Phil og drengene ud på endnu en roadtrip, og deres planer ender hurtigt i det rene kaos.


Se The Hangover: Part III (Tømmermænd tur-retur) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Hangover: Part III (Tømmermænd tur-retur) havde premiere på Netflix Danmark den 2. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Hangover: Part III (Tømmermænd tur-retur) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Hangover: Part III (Tømmermænd tur-retur) herunder:Fra premieredatoen (2. april, 2014) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Hangover: Part III (Tømmermænd tur-retur) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Hangover: Part III (Tømmermænd tur-retur) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar