Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hangover: Part III

The Hangover: Part III

01/11/2020 | Flixfilm

The Hangover: Part III på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Comedy, Crime
Instruktion: Todd Phillips
Skuespillere: Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ed Helms
Spilletid: 100 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Efter de to foregående Tømmermændsfilm tager Phil og drengene ud på endnu en roadtrip, og deres planer ender hurtigt i det rene kaos.

The Hangover: Part III (Tømmermænd tur-retur) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Hangover: Part III på YouTube.Se The Hangover: Part III på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Hangover: Part III (Tømmermænd tur-retur) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hangover: Part III stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Hangover: Part III, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Hangover: Part III (Tømmermænd tur-retur) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar