Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hangover

The Hangover

01/10/2018 | Flixfilm

Se The Hangover på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy
Instruktør: Todd Phillips
Skuespillere: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha
Spilletid: 100 min
Land: USA, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Da tre venner endelig vågner op efter en vild polterabend, kan de ikke finde deres bedste ven, som skal giftes.


Se The Hangover på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Hangover (Tømmermænd i Vegas) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Hangover (Tømmermænd i Vegas) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Hangover herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Hangover (Tømmermænd i Vegas) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hangover stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar