Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hangover

The Hangover

01/11/2020 | Flixfilm

The Hangover på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Comedy
Instruktion: Todd Phillips
Skuespillere: Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Justin Bartha
Spilletid: 100 min
Land: United States, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Da tre venner endelig vågner op efter en vild polterabend, kan de ikke finde deres bedste ven, som skal giftes.

The Hangover (Tømmermænd i Vegas) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Hangover på YouTube.Se The Hangover på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Hangover (Tømmermænd i Vegas) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hangover stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Hangover, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Hangover (Tømmermænd i Vegas) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar