Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Happy Valley

The Happy Valley

16/10/2022 | Flixfilm

The Happy Valley på Netflix

Produktionsår: 1986
Genre: Adventure, Drama
Instruktion: Ross Devenish
Skuespillere: Denholm Elliott, Holly Aird, Kathryn Pogson
Spilletid: 90 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: I 1940'ernes Kenya fører utroskab til intriger og et opsigtsvækkende mord blandt de britiske aristokrater i dette drama fra 1987, der er baseret på en sand historie.Se The Happy Valley på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Happy Valley havde premiere på Netflix Danmark den 16. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Happy Valley på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Happy Valley ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Happy Valley stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Happy Valley, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Happy Valley er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar