Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hard Way

The Hard Way

05/03/2019 | Flixfilm

Se The Hard Way på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Action
Instruktør: Keoni Waxman
Skuespillere: Michael Jai White, Luke Goss, Randy Couture, Madalina Anea
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Efter at have fundet ud af, at hans bror døde på en mission i Rumænien, slår en tidligere soldat sig sammen med to allierede for at jage en mystisk fjende og få hævn.

The Hard Way havde premiere på Netflix Danmark den 5. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Hard Way på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Hard Way ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hard Way stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Hard Way, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Hard Way er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar