Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hard Way

The Hard Way

05/03/2019 | Flixfilm

The Hard Way på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Action
Instruktion: Keoni Waxman
Skuespillere: Michael Jai White, Luke Goss, Randy Couture
Spilletid: 92 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Efter at have fundet ud af, at hans bror døde på en mission i Rumænien, slår en tidligere soldat sig sammen med to allierede for at jage en mystisk fjende og få hævn.

The Hard Way havde premiere på Netflix Danmark den 5. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Hard Way på YouTube.Se The Hard Way på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Hard Way ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hard Way stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Hard Way, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Hard Way er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar