Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Harder They Fall

The Harder They Fall

03/11/2021 | Flixfilm

The Harder They Fall på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Action, Drama, Western
Instruktion: Jeymes Samuel
Skuespillere: Jonathan Majors, Zazie Beetz, RJ Cyler
Spilletid: 139 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Banditten Nat Love rider ud på et hævntogt med sin bande for at stoppe fjenden Rufus Buck, en nådesløs forbryderboss, der lige er sluppet ud af fængslet.

The Harder They Fall havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Harder They Fall på YouTube.Se The Harder They Fall på Netflix
Anmeldelse: The Harder They Fall

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Harder They Fall ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Harder They Fall stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Harder They Fall, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Harder They Fall er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar