Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hateful Eight

The Hateful Eight

13/09/2017 | Flixfilm

Se The Hateful Eight på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller, Western
Instruktør: Quentin Tarantino
Skuespillere: Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh, Walton Goggins
Spilletid: 168 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish, French
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Flere år efter borgerkrigen er en dusørjæger og hans fange fanget i en snestorm i Wyoming med seks tvivlsomme fremmede.


Se The Hateful Eight på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Hateful Eight havde premiere på Netflix Danmark den 13. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Hateful Eight ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Hateful Eight herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Hateful Eight er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hateful Eight stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar