Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Hateful Eight

The Hateful Eight

13/09/2017 | Flixfilm

The Hateful Eight på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Quentin Tarantino
Skuespillere: Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh
Spilletid: 168 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish, French, Persian
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Flere år efter borgerkrigen er en dusørjæger og hans fange fanget i en snestorm i Wyoming med seks tvivlsomme fremmede.Se The Hateful Eight på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Hateful Eight havde premiere på Netflix Danmark den 13. september, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Hateful Eight på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Hateful Eight ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hateful Eight stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Hateful Eight, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Hateful Eight er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar