Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hater

The Hater

29/07/2020 | Flixfilm

Se The Hater på Netflix

Produktionsår: 1917
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Charles Miller
Skuespillere: Bessie Barriscale, Charles K. French, John Gilbert
Spilletid: 50 min
Land: United States
Sprog: None, English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En ambitiøs ung mand begynder at arbejde på skyggesiden af de sociale medier med smædekampagner og finder ud af, at den virtuelle gift har fæle følger i virkeligheden.

The Hater havde premiere på Netflix Danmark den 29. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Hater på YouTube.Se The Hater på NetflixAnmeldelse: The Hater

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Hater ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hater stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Hater, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Hater er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar