Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hater

The Hater

29/07/2020 | Flixfilm

Se The Hater på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Animation, Drama, Thriller
Instruktør: Jan Komasa
Skuespillere: Maciej Musialowski, Vanessa Aleksander, Danuta Stenka, Jacek Koman
Spilletid: 135 min
Land: Poland
Sprog: Polish, English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: En ambitiøs ung mand begynder at arbejde på skyggesiden af de sociale medier med smædekampagner og finder ud af, at den virtuelle gift har fæle følger i virkeligheden.


Se The Hater på Netflix

Anmeldelse: The Hater

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Hater havde premiere på Netflix Danmark den 29. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Hater ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Hater:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Hater er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hater stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar