Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Haunted Journey

The Haunted Journey

16/08/2022 | Flixfilm

The Haunted Journey på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Adventure
Instruktion: Aleksandr Boyarskiy
Skuespillere: Brendan Charleson, Manon Edwards, Richard Elfyn
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: En tornado sender en lille pige og hendes hund til et land fyldt med hekse, feer og talende fugle i den animerede tegnefilm, der er inspireret af Troldmanden fra Oz.Se The Haunted Journey på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Haunted Journey havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Haunted Journey på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Haunted Journey ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Haunted Journey stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Haunted Journey, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Haunted Journey er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar