Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Haunting of Bly Manor

The Haunting of Bly Manor

09/10/2020 | Flixfilm

Se The Haunting of Bly Manor på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Drama, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Andrew Neil McKenzie, Victoria Pedretti
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Død betyder ikke væk. En au pair dykker ned i en afgrund af uhyggelige hemmeligheder i denne gotiske romance fra skaberen af The Haunting of Hill House.Se The Haunting of Bly Manor på Netflix


Anmeldelse:The Haunting of Bly Manor

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Haunting of Bly Manor (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Haunting of Bly Manor (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Haunting of Bly Manor:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Haunting of Bly Manor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Haunting of Bly Manor (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar