Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Haunting of Bly Manor

The Haunting of Bly Manor

09/10/2020 | Flixfilm

The Haunting of Bly Manor på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, Horror, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Victoria Pedretti, Oliver Jackson-Cohen, Amelia Eve
Spilletid: 494 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Død betyder ikke væk. En au pair dykker ned i en afgrund af uhyggelige hemmeligheder i denne gotiske romance fra skaberen af The Haunting of Hill House.Se The Haunting of Bly Manor på NetflixAnmeldelse:The Haunting of Bly Manor

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Haunting of Bly Manor (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Haunting of Bly Manor på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Haunting of Bly Manor (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Haunting of Bly Manor (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Haunting of Bly Manor, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Haunting of Bly Manor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar