Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Haunting of Helena

The Haunting of Helena

15/12/2017 | Flixfilm

Se The Haunting of Helena på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Christian Bisceglia, Ascanio Malgarini
Skuespillere: Harriet MacMasters-Green, Sabrina Jolie Perez, Jarreth J. Merz
Spilletid: 84 min
Land: Italy
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Handling: Kort efter Sophias unge datter mister sin første tand, bliver et besøg fra "tandfeen" til et mareridt, der ikke vil stoppe.

The Haunting of Helena havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Haunting of Helena på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Haunting of Helena ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Haunting of Helena stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Haunting of Helena, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Haunting of Helena er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The Haunting of Helena

  1. Andreas Wind Rasmussen - kl. 19:47, 16-01-2019:

    hej netfilx der er den her film som der var der for noget tid siden men i har taget den væk fra netfilx kunne i tilføje [The Haunting of Helena] igen ?

    Skriv kommentar