Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘The Haunting of Hill House’ vender tilbage som antologi-serie

‘The Haunting of Hill House’ vender tilbage som antologi-serie

22/02/2019 | Flixfilm

The Haunting of Hill House bly manor netflix sæson 2 danmark serieDet er fire måneder siden, at ‘The Haunting of Hill House’ fik premiere på Netflix Danmark og slog benene væk under alle gyserfans.

Nu kan Netflix endelig afsløre, at ‘The Haunting of Hill House’ vender tilbage – dog ikke med en sæson 2.

‘The Haunting of Hill House’ bliver nemlig til en antologi-serie. Det betyder, at den nye sæson bliver med et helt nyt tema samt skuespillere uden relation til første sæson. Præcis som det er tilfældet med den anden Netflix-serie ‘Black Mirror’.

Netflix kan allerede afsløre navnet på den nye sæson i antologi-serien og det bliver ‘The Haunting of Bly Manor’.

Titlen refererer til den psykologiske horror-novelle ‘The Turn of the Screw’ fra 1898 af Henry James, der finder sted i en forladt landejendom. Her bor to forældreløse børn sammen med deres kvindelige værge og nogle uvelkomne spøgelser…

Artiklen fortsætter under annoncen

Historien er flere gange blevet filmatiseret. Sidst af BBC i 2009 i filmen af sammen navn som novellen med bl.a. Michelle Dockery og Sue Johnston på rollelisten.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix (Uge 19 – 2024)

Skaberne af første sæson af ‘The Haunting of …’, Mike Flanagan og Trevor Macy vil også stå bag den ‘The Haunting of Bly Manor’.

Netflix kan endvidere at selvsamme serie-skabere har indgået en eksklusiv aftale med streamingtjenesten og skal være med til at udvikle flere (horror) serier i fremtiden.

Det er endnu for tidligt, at spå om en premieredato på ‘The Haunting of Bly Manor’, men den lander sandsynligvis på Netflix i starten af 2020.

Se ‘The Haunting of Hill House‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar