Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Haunting of Hill House

The Haunting of Hill House

12/10/2018 | 1 kommentar

Se The Haunting of Hill House på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Drama, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Henry Thomas, Oliver Jackson-Cohen, Kate Siegel, Victoria Pedretti
Spilletid: 50 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.7

Resumé: I glimt fra nutid og fortid følger vi en knust familie, der konfronteres med plagsomme minder om deres gamle hjem og de skrækkelige begivenheder, der drev dem ud af det.


Se The Haunting of Hill House på Netflix

Anmeldelse: The Haunting of Hill House (Sæson 1)

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Haunting of Hill House (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Haunting of Hill House (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Haunting of Hill House herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Haunting of Hill House er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Haunting of Hill House (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til The Haunting of Hill House

  1. Anne Merete - kl. 21:09, 03-11-2018:

    Helt igennem fed serie, spændende, skræmmende… den har det hele og du kan ikke stoppe med at se den før den er nået til ende.

    Skriv kommentar