Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Haunting of Hill House

The Haunting of Hill House

12/10/2018 | Flixfilm

Se The Haunting of Hill House på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Michiel Huisman, Carla Gugino, Henry Thomas, Elizabeth Reaser
Spilletid: 572 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.7

Beskrivelse: I glimt fra nutid og fortid følger vi en knust familie, der konfronteres med plagsomme minder om deres gamle hjem og de skrækkelige begivenheder, der drev dem ud af det.Se The Haunting of Hill House på NetflixAnmeldelse: The Haunting of Hill House (Sæson 1)

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Haunting of Hill House (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Haunting of Hill House (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Haunting of Hill House:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Haunting of Hill House er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Haunting of Hill House (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til The Haunting of Hill House

  1. Anne Merete - kl. 21:09, 03-11-2018:

    Helt igennem fed serie, spændende, skræmmende… den har det hele og du kan ikke stoppe med at se den før den er nået til ende.

    Skriv kommentar