Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Haunting of Hill House

The Haunting of Hill House

12/10/2018 | Flixfilm

The Haunting of Hill House på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama, Horror, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Michiel Huisman, Carla Gugino, Henry Thomas
Spilletid: 572 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.6

Handling: I glimt fra nutid og fortid følger vi en knust familie, der konfronteres med plagsomme minder om deres gamle hjem og de skrækkelige begivenheder, der drev dem ud af det.Se The Haunting of Hill House på Netflix
Anmeldelse: The Haunting of Hill House (Sæson 1)

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Haunting of Hill House (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Haunting of Hill House på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Haunting of Hill House (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Haunting of Hill House (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Haunting of Hill House, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Haunting of Hill House er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The Haunting of Hill House

  1. Anne Merete - kl. 21:09, 03-11-2018:

    Helt igennem fed serie, spændende, skræmmende… den har det hele og du kan ikke stoppe med at se den før den er nået til ende.

Skriv kommentar