Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Haunting of Molly Hartley

The Haunting of Molly Hartley

15/11/2013 | Flixfilm

Se The Haunting of Molly Hartley på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama, Horror, Thriller
Instruktør: Mickey Liddell
Skuespillere: Haley Bennett, Jake Weber, Chace Crawford, Shannon Woodward
Spilletid: 82 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.9

Beskrivelse: Molly Hartley ligger sin urolige fortid bag sig og starter i en ny skole, hvor hun forelsker sig. En forfærdelig sandhed venter og afsløres, når hun fylder 18.


Se The Haunting of Molly Hartley på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Haunting of Molly Hartley havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Haunting of Molly Hartley ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Haunting of Molly Hartley herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Haunting of Molly Hartley er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Haunting of Molly Hartley stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar