Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Headless Ghost

The Headless Ghost

01/01/2022 | Flixfilm

Se The Headless Ghost på Netflix

Produktionsår: 1959
Genre: Comedy, Horror
Instruktion: Peter Graham Scott
Skuespillere: Richard Lyon, Liliane Sottane, David Rose
Spilletid: 62 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.3

Handling: Da tre teenagere undersøger, om det virkelig spøger på et uhyggeligt engelsk slot, møder de et hovedløst spøgelse, som skal finde sit hoved for at blive forløst.

The Headless Ghost havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Headless Ghost på YouTube.Se The Headless Ghost på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Headless Ghost ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Headless Ghost stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Headless Ghost, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Headless Ghost er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar