Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Healing Powers of Dude

The Healing Powers of Dude

13/01/2020 | Flixfilm

Se The Healing Powers of Dude på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Action, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jace Chapman, Larisa Oleynik, Mauricio Lara, Sophie Kim
Spilletid: 25 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Da en 11-årig dreng med social angst starter i mellemskolen, finder han styrke og trøst hos en forpjusket og elskelig terapihund ved navn Dude.


Se The Healing Powers of Dude på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Healing Powers of Dude (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Healing Powers of Dude (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Healing Powers of Dude:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Healing Powers of Dude er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Healing Powers of Dude (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar