Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Healing Powers of Dude

The Healing Powers of Dude

13/01/2020 | Flixfilm

Se The Healing Powers of Dude på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Short, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jace Chapman, Larisa Oleynik, Mauricio Lara
Spilletid: 25 min
Land: United States
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Da en 11-årig dreng med social angst starter i mellemskolen, finder han styrke og trøst hos en forpjusket og elskelig terapihund ved navn Dude.

The Healing Powers of Dude (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Healing Powers of Dude på YouTube.Se The Healing Powers of Dude på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Healing Powers of Dude (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Healing Powers of Dude (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Healing Powers of Dude, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Healing Powers of Dude er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar