Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Heartbreak Kid

The Heartbreak Kid

30/06/2023 | Flixfilm

The Heartbreak Kid på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Bobby Farrelly, Peter Farrelly
Skuespillere: Ben Stiller, Michelle Monaghan, Malin Akerman
Spilletid: 116 min
Land: United States, Mexico
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En ellers forsigtig fyr er hurtig på aftrækkeren og gifter sig i den tro, at han har fundet sin drømmekvinde – men halvvejs gennem hvedebrødsdagene indser han sin brøler.Se The Heartbreak Kid på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Heartbreak Kid havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Heartbreak Kid på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Heartbreak Kid ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Heartbreak Kid stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Heartbreak Kid, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Heartbreak Kid er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar