Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Heavy Water War

The Heavy Water War

01/02/2016 | Ingen kommentarer

Se The Heavy Water War på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Da nazisterne sikrer sig et anlæg til tungt vand, så de kan realisere deres planer om en atombombe, kæmper de norske allierede for at sabotere operationen.


Se The Heavy Water War på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Heavy Water War (Kampen om tungtvannet) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Heavy Water War (Kampen om tungtvannet) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Heavy Water War herunder:Fra premieredatoen (1. februar, 2016) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Heavy Water War (Kampen om tungtvannet) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Heavy Water War stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore