Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Heavy Water War

The Heavy Water War

01/02/2016 | Ingen kommentarer

Se The Heavy Water War på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da nazisterne sikrer sig et anlæg til tungt vand, så de kan realisere deres planer om en atombombe, kæmper de norske allierede for at sabotere operationen.


Se The Heavy Water War på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Heavy Water War (Kampen om tungtvannet) havde premiere på Netflix Danmark den 1. February, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Heavy Water War (Kampen om tungtvannet) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Heavy Water War herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Heavy Water War (Kampen om tungtvannet) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Heavy Water War stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore