Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hedonist

The Hedonist

22/10/2022 | Flixfilm

The Hedonist på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentarfilm ser nærmere på skabelsen af The Hedonist, et hotelværelse bygget med bæredygtige materialer på et lille budget til Hotel Shabby Shabby-projektet.

The Hedonist havde premiere på Netflix Danmark den 22. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Hedonist på YouTube.Se The Hedonist på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Hedonist ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hedonist stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Hedonist, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Hedonist er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar