Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Heroic Legend of Arslan

The Heroic Legend of Arslan

01/04/2018 | Flixfilm

The Heroic Legend of Arslan på Netflix

Produktionsår: 2015–
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jerry Jewell, Rachel Robinson, Ryan Reynolds
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Arslan, prinsen af kongeriget Pars, kæmper for at genvinde sin trone, efter at Pars bliver besejret af naboriget Lusitania.

The Heroic Legend of Arslan (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Heroic Legend of Arslan på YouTube.Se The Heroic Legend of Arslan på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Heroic Legend of Arslan (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Heroic Legend of Arslan (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Heroic Legend of Arslan, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Heroic Legend of Arslan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar