Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Heroic Legend of Arslan

The Heroic Legend of Arslan

01/04/2018 | Ingen kommentarer

Se The Heroic Legend of Arslan på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Arslan, prinsen af kongeriget Pars, kæmper for at genvinde sin trone, efter at Pars bliver besejret af naboriget Lusitania.


Se The Heroic Legend of Arslan på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Heroic Legend of Arslan (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Heroic Legend of Arslan (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Heroic Legend of Arslan herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Heroic Legend of Arslan er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Heroic Legend of Arslan (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar