Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hidden Lives of Pets

The Hidden Lives of Pets

22/06/2022 | Flixfilm

The Hidden Lives of Pets på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Hugh Bonneville, Caitlyn Elizabeth
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Vovser og pelsklædte kæledyr! Mød fantastiske skabninger fra hele verden, og bliv klogere på den nyeste viden om vores dyrevenners sanser og færdigheder.Se The Hidden Lives of Pets på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Hidden Lives of Pets (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Hidden Lives of Pets på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Hidden Lives of Pets (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hidden Lives of Pets (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Hidden Lives of Pets, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Hidden Lives of Pets er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar